maanantai 25. syyskuuta 2017

Esityksen ainesosaluettelo




























































Ajattelimme listata koko esityksen ainesosaluettelon. Ravintosisällön katsojat joutuvat itse laskeskelemaan. Laitamme luettelon SUPERteatterin aulaan, katsojat saavat siitä lukea, mitä kaikkea kummaa olemme käyttäneet materiaaleina ja bongata niitä sitten lavalta.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy reportterikala, joka kertoo näytelmän risteyksissä uusimmat uutisotsikot, kyseiseen kalaan nukenrakentaja on saanut inspiraatiota kalakirjan Pomfretti-kalasta. Olemme ihastelleet maailman kaloja, ei siis pelkkiä Suomen vesien kaloja. Kun on löytynyt eväkaverille latinankielinen nimi, olemme löytäneet myös videoita, joissa näkyy kalojen liike ja olemisen tapa. Tämä on ollut nukenrakentajalle tärkeä työkalu. Tässä kuvan
uutiskalassa materiaaleina on käytetty huopahattua, trikoota, vanua, vanhaa paitaa, verkkokangasta, muovia, nappeja ja robotin housuja. Reportterin takana piileskelee jotakin ruskeaa ja yrmyä.

Sehän on vanhaan hattuharjaan tehty pieni ja ryppyotsainen kala, jonka esikuva löytyy Meren alalokeron julisteesta, siinä on graafikkomme Annan piirtämä mököttäjäkala. Hattuharjan lisäksi kalaan on käytetty nappeja, rintakoru ja rannerengas.

Alimmassa kuvassa näkyy ratsastuskypärän uusi elämä korallipuutarhan osana. Meillä on ollut materiaalinhankinnassa apuna kokenut kirpputorisaalistaja ja hänen kauttaan olemme löytäneet tiemme mm. ratsastajan luokse, jonka kanssa olemme vaihtaneet kolme käyttökelvotonta kypärää suklaaseen. Kirpputorisaalistajan apu on ollut mainiota ja tullut tarpeeseen erityisesti silloin, kun itse ei ole ehtinyt saalistamaan tai ei ole saalistuksesta huolimatta löytänyt etsimäänsä. Myös yksi rikkinäinen metsurinkypärä ja pyöräilykypärä löytyvät esityksen ainesosaluettelosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti