tiistai 16. lokakuuta 2018

Hyönteisten ruokakomero


































Viime viikolla Hormihaikara lehahti lentoon ja laskeutui Kouvolaan pystyttämään Hyönteisten ruokakomeroa, uutta näyteikkunamaailmaa, jonka toteutuksesta vastaa nukenrakentajahellgren. Teos on esillä Papulaarissa, osoitteessa Kauppamiehenkatu 1, Kouvola.

Teos kuvaa silmänräpäystä, jolloin ihminen on sytyttänyt valot pimeään ja sekunnin sadasosan ajan näyttää siltä, että jokin liikahti. Jos edellisen näyteikkunamaailman hyönteiset mellastivat ullakolla, nyt kyseessä on sangen omituinen ruokakomero, jossa ruokakomeron käyttäjä säilyttää kivilinnun munia, kääpiä, kolikoita, saksia ja peilipalloa. Neuvokkaat hyönteiset ottavat ilon irti siitä, kun kukaan ei ole tallomassa päälle, eikä rakentamassa esteitä tielle.

Nämä näyteikkunamaailmat ovat Hormihaikaran tapa tuoda hiljaista pään sisällä tapahtuvaa teatteria lähelle ihmisiä. Me annamme näyttämökuvan, katsoja kuvittelee loput.


Muutakin uutisoitavaa on, sillä kuten aiemmin kerroimme olemme olleet vielä osittain meren maailmoissa, sillä olemme tehneet Meren alalokerosta kuunnelmaa. Ensi-iltansa kuunnelma saa vielä tämän vuoden puolella ja se on tulossa vapaaseen kuunteluun, pysyhän siis mukana, luvassa on erityisen mahtavaa äänimateriaalia sinteistä vonkaleisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti